Antena Căutare

Cazul Ridzi: Comisia juridica a respins cererea privind o perchezitie informatica

Membrii Comisiei juridice a Camerei Deputatilor au decis, marti, sa respinga cererile de extindere a urmaririi penale si de incuviintare a perchezitiei informatice in cazul fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob-Ridzi.

Deputatii din Comisia juridica s-au pronuntat, prin vot secret, asupra cererilor de extindere a urmaririi penale si de incuviintare a perchezitiei informatice in cazul deputatului PDL.

Astfel, 11 deputati au votat ca nu sunt de acord cu extinderea urmaririi penale, iar 9 s-au pronuntat in favoarea solicitarii in acest sens.

In ceea ce priveste incuviintarea perchezitiei informatice, au fost 14 voturi impotriva cererii si 7 "pentru".

Sedinta Comisiei juridice s-a desfasurat cu usile inchise, in absenta Monicai Iacob Ridzi.

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat, in februarie, Camerei Deputatilor, declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale fata de Iacob Ridzi Monica Maria.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a sesizat, in 9 februarie, procurorul general al Romaniei sa solicite Parlamentului urmarirea penala, iar ministrul Justitiei sa ceara incuviintare perchezitiei informatice in cazul fostului ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, pentru abuz in serviciu, fals intelectual, uz de fals si infractiuni la legea contabilitatii.

Sursa: Jurnalul National

Cezar Preda: "Candidatii la sefia PD-L cauta sa fie miruiti de Basescu"... Marko Bela: UDMR doreste mentinerea perioadei de acordare a indemnizatiei pentru mame. Ordonanta nu a fost aprobata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x