Antena Căutare

Cazul Voicu: Casuneanu isi vrea banii inapoi

Audiat de procurorii anticoruptie, omul de afaceri Costel Casuneanu a spus presei la iesire din sediul DNA ca cei 200.000 de euro oferiti senatorului Catalin Voicu erau bani de imprumut si ca ii vrea inapoi.


Raspunzand intrebarilor jurnalistilor, Costel Casuneanu a precizat ca a colaborat cu procurorii anticoruptie, onorand prompt citatiile la DNA, dar ca nu a purtat niciodata echipament de interceptare. In declaratiile de la intrarea in sediul DNA, afaceristul a precizat ca nu a luat niciodata legatura prin telefon cu presedintele Sectiei civile a instantei supreme, judecatorul Florin Costiniu. Totodata a catalogat ca incorecte scurgerile de informatii confidentiale catre presa.


TRANSCRIPTURI GRESITE PARTIAL
Tot joi a fost audiat si generalul SIE in rezerva Adrian Isac, in calitate de martor la una dintre discutiile parlamentarului cu afaceristul Marius Locic, de la restaurantul Select din Capitala. El a declarat la iesirea de la DNA ca discutiile au fost redate partial gresit in transcripturile interceptarilor publicate. Surse judiciare au precizat ca si judecatorul Florin Costiniu ar fi fost citat pentru joi la DNA, dar sotia acestuia, judecatoarea Costiniu Viorica, a infirmat: "Din cate stiu avocatii sotului meu au participat la audierea lui Costel Casuneanu. Dar deocamdata sotul meu nu a primit citatie".

Reamintim ca senatorul Catalin Voicu, a carui arestare a fost aprobata miercuri de Parlament, ramane internat si monitorizat la Spitalul Universitar de Urgenta, pentru afectiuni cardiovasculare, potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Popescu. Vineri urmeaza sa se faca o noua evaluare a pacientului pentru a vedea daca poate fi externat.

Sursa: www.jurnalul.ro

Guvernul american ne-a gasit de clienti programul „Rabla“ pentru avioanele F16... Senatorul PSD Catalin Voicu, tot in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x