Antena Căutare

Bombă în politica românească: „Călin Popescu Tăriceanu va fi președinele României!”. Iohannis renunță la funcție

Călin Popescu Tăriceanu ar putea deveni noul președinte al României. Nu este o glumă și nici rezultatul unui sondaj de opinie, ci o variantă care trebuie luată în calcul după ultimele evenimente

Călin Popescu Tăriceanu ar putea deveni noul președinte al României. Nu este o glumă și nici rezultatul unui sondaj de opinie, ci o variantă care trebuie luată în calcul după ultimele evenimente.

Victor Ponta lansează o ipoteză surprinzătoare în contextul în care Klaus Iohannis este unul dintre numele vehiculate la Bruxelles pentru preluarea funcției de șef al Consiliului European, post deținut azi de Donald Tusk. Șeful Pro România remarcă altă consecință a avansării lui Iohannis pe plan extern: șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar putea ajunge președinte interimar al României.

„Dacă Klaus Iohannis pleacă în Septembrie la Bruxelles în mod constituţional îl vom avea pe Calin Popescu Tariceanu ca Preşedinte interimar până pe 20 Decembrie- nici asta nu este rău, nu?”, a scris Victor Ponta pe Facebook sâmbătă.

Irina Tănase, o nouă vizită surpriză la Liviu Dragnea. Cu ce bărbat a apărut blonda la penitenciar!... Liviu Dragnea a anunțat locul în care vrea să muncească în pușcărie. Doar familia știa că se pricepe la așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x