Antena Căutare

Ce spune Elena Udrea despre "asternuturile" lui Traian Basescu

Elena Udrea a postat, sambata, pe blog un "articol"  in care isi manifesta nemultumirea in legatura cu presedintele interimar Crin Antonescu. Una dintre criticile aduse de Udrea lui Antonescu se refera la faptul ca acesta a indraznit sa se mute in "asternuturile" lui Traian Basescu de la Cotroceni:

"Incep sa fiu convinsa ca psihanaliza este cheia explicarii actiunilor USL, pe masura ce iesirile lui Antonescu sunt tot mai dese, iar intentiile lui devin vizibile. Pentru a proba corectitudinea celor afirmate, va rog sa fiti atenti la urmatoarele aspecte:

- Antonescu a tinut mortis sa vina la Cotroceni, in locul Presedintelui, in timp ce Vacaroiu, dupa suspendarea din 2007, a avut decenta sa nu se mute in “asternuturile” acestuia.

- inca din prima zi in care a calcat la Cotroceni, a tinut sa aiba o conferinta de presa, exact cu acelasi set-up ca si Traian Basescu.

- a provocat toate situatiile in care se poate implica un Presedinte ales: a convocat inutil un CSAT, a dat afara consilieri prezidentiali, a angajat consilieri prezidentiali, a mers la Guvern, a chemat ambasadori straini la intalnire, a rechemat in tara ambasadori ai Romaniei, s-a intalnit cu FMI, cu Banca Mondiala
", scrie Elena Udrea pe blog.

“Ce ne facem, ca senatorul Antonescu pare serios, nu autoironic?! Cred ca, pana va reusi sa afle “cat este halatul?”, cineva trebuie sa ii explice, calm, cu blandete, ca Traian Basescu este de fapt singurul Presedinte ales al Romaniei astazi, suspendat pentru inca vreo cateva zile si ca, din pacate pentru domnul senator, din cauza a ceea ce a facut in ultimele doua luni, el nu va fi niciodata ales in locul lui Traian Basescu”, conchide fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

foto: Tabu



PDL vrea sa boicoteze actualizarea listelor electorale... Valeriu Tabara: "Seceta a cuprins si mintile din Guvern"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x