Antena Căutare

Cea mai haioasa descriere a pozei noului Guvern Orban

Fotografia noului Guvern, condus de Ludovic Orban, a generat discutii pe facebook, fiind comentata intr-un mod haios de Alexandru Pomana.

Cea mai haioasa descriere a pozei noului Guvern Orban
Noul Guvern Orban

Alexandru Pomana are o postare pe facebook in care descrie amuzant fotografia noului Guvern Orban:
"Azi avem prim ministru nou, pe dl Orban.

În stânga lui e doamna Turcan. Doamna Turcan pare bunica ce îl are pe Tweety. Doar că Tweety nu e canar, e papagal, și nu îl cheamă Tweety, îl cheamă Orban.

Dl Orban pare că poartă costumul purtat și la Bac, când i-a picat Riga Crypto și lapona Enigel. Si, deși subiect greu, a luat bacu. Deci costumul e bun.

Lângă dl Orban e dl Iohannis, care pare că se sprijină într-un baston. Pare stresat de cursa prezidențială și își repeta continuu în gând că pe 10, duminică, are treabă, și că să nu își facă program.

În stânga de tot e cel mai chinuit băiat. Își tine respirația și simte că nu mai poate. Are o manșetă lungă și una scurtă, să fie sigur ca măcar 50% o nimerește cum trebuie.

Ăla din spatele incordatului e cel mai relaxat. Se uită la Orban cu expresia "Uite, mah, la prost, că până la urmă i-a ieșit."

Orban are expresia unui cocoș ieșit bătut dintr-o încăierare. Adică e plouat și făcut praf, dar se uită rău. Și în timpul ăsta, cât se uită el rău așa, mai trece celălalt cocoș și ii mai dă un șut în cur. Și ăsta se uită și mai rău. Și iar își mai ia una.

Restul din spate nu știu cine sunt, dar rudele lor foarte apropiate trebuie sa fie foarte mândri de ei".

Comentariile postarii au continuat pe acelasi ton. "Ce brate lungi are domnul Orban", a observat Adina Dascaleanu, completata de Marc Bortun: "Mai ales dreapta" :))).

UPDATE - Miniştrii Cabinetului Orban sunt instalaţi astăzi în funcţii şi tot astăzi ar urma să aibă loc şi prima şedinţă... Florin Cîţu, ajuns la Ministerul Finanţelor: Reorganizarea Fiscului este una dintre priorităţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x