Căutare Live

Cererea prin care Liviu Dragnea a reclamat că este ţinut în detenţie în mod ilegal, retrimisă la Tribunalul Bucureşti

Cererea prin care fostul lider al PSD Liviu Dragnea a reclamat că este ţinut în detenţie în mod ilegal a fost retrimisă de ICCJ la Tribunalul Bucureşti.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis, joi, că trimite cererea de „habeas corpus” formulată de petentul condamnat Nicolae Liviu Dragnea la Tribunalul Bucureşti, spre competentă soluţionare.

Decizia este definitivă.

Cererea a fost formulată iniţial, în 6 ianuarie, la Tribunalul Bucureşti, de unde a fost trimisă la ICCJ. Instanţa supremă a înregistrat dosarul, având ca obiect contestaţia la executare, în 20 februarie.

Cererea se referă la nelegalitarea stării de detenţie, în urma unei decizii a CCR.

Sursa : news.ro

Tăriceanu: Românii s-au comportat responsabil. Problema nu sunt cetăţenii, ci guvernanţii, care sunt depăşiţi de situaţi... Barna: Tema unei moţiuni de cenzură e una de dat ochii peste cap la televizor de către vechea clasă politică. Din punctu...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri