Antena Căutare

Certificat de hadicap cu INCAPACITATE DE MUNCA si venit de 30.000 de lei pentru Augustin Zegrean, presedintele CCR

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitionale (CCR), are un venit lunar de circa 30.000 de lei, obtinut prin mai multe "artificii". Astfel, judecatorul este, de exemplu, posesorul unui certificat de handicap permanent, nerevizuibil, in timp ce alte persoane in aceeasi situatie sunt obligate, anual, sa treaca prin tot felul de comisii.

Totodata, pe seama acestui certificat de handicap cu incapacitate de munca, in care se precizeaza ca are nevoie de "suport psiho-afectiv", Zegrean s-a pensionat cu zece ani mai devreme. De asemenea, conform unor dezvaluiri facute in emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3, magistratul mai adauga la pensia de vreo 15 milioane lei vechi inca una, pensia de serviciu, ajungand la peste 100 milioane lei vechi. Dar veniturile lui Zegream nu se limiteaza la pensii. La aceasta se mai adauga si salariul de la Curtea Constitionala, plus venituri ca actionar la mai multe societati, in buzunarul lui Augustin Zegrean intrand, lunar, aproape 300 milioane de lei vechi.

Alexandru Atanasiu, fost ministru al muncii, a precizat la "Sinteza zilei" ca handicapul de gradul II de invaliditate, in care se incadreaza presedintele Augustin Zegrean, il exclude de la exercitarea de activitati. Si, evident, in aceste conditii se pune intrebarea daca Augustin Zegream mai poate fi presedinte al Curtii Constitionale.

Alegerile parlamentare, organizate pe 2 decembrie... UPDATE! Traian Basescu isi "face bagajele" pentru intoarcerea la Cotroceni: Decizia CCR a fost citita in Parla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x