Antena Căutare

Cezar Preda: De cand e premier, Ponta nu a facut decat sa apara la TV si sa se comporte ca o tata

"Romania nu a avut, de 22 de ani, niciun prim-ministru mascarici", este atacul deputatului PDL Cezar Preda la adresa premierului Victor Ponta.

Pedelistul mai spune despre seful Cabinetului ca de cand este premier "nu face decat sa apara la televiziuni si sa se comporte ca o tata".

"Romania a nu a avut, de 22 de ani, niciun prim-ministru mascarici. Au fost unii mai buni, au fost unii mai slabi, dar s-au prezentat cu declaratii clare pentru tara. Nu astept de la domnul Ponta sa ajunga la faza in care sa faca o declaratie clara, astfel incat romanii sa stie ce ii asteapta", a spus Preda, conform Mediafax.

Ponta l-a criticat pe seful Executivului pentru afirmatiile pe tema POSDRU inainte ca institutia europeana sa faca un anunt oficial.

Victor Ponta a atras atentia, luni dimineata, asupra situatiei platilor din programul POSDRU, care ar putea fi suspendata, ceea ce ar duce la pierderea unor sume importante. La conferinta a participat si ministrul Afacerilor Europene Leonard Orban, care a confirmat faptul ca este foarte probabil ca va exista o propunere de suspendare a Platilor catre Romania prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Foto: Intact Images

Functionarii care nu vorbesc romaneste ar putea fi sanctionati cu desfacerea contractului... Brandusa Novac, declarata incompatibila de ANI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x