Antena Căutare

Cezar Preda: Opozitia nu are niciun interes sa tranteasca Guvernul

Vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda, considera ca "USL nu va depune motiune la angajarea raspunderii Guvernului pe Codul de dialog social", pentru ca, in acest moment, "opozitia nu are niciun interes sa tranteasca guvernul".

"Este un joc pe sarma ceea ce facem noi, presati de necesitatea unor decizii. Este un joc pe sarma, politic, suntem in legalitate prin asumare, constitutional, insa, pana la urma, asa cum spun politicienii, este un lucru urat, nu le place si nu e bine, in general trebuie sa alegi calea dezbaterilor parlamentare si sa nu ocolesti Parlamentul", a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PDL.

"De 20 de ani nu suntem in stare sa luam niste decizii. A venit vremea sa nu mai ocolim atata si sa nu mai dezbatem steril cate trei-patru ani si sa nu iasa nicio lege si atunci fortam acest lucru prin asumarea raspunderii. (...) Opozitia, daca nu este multumita, tranteste guvernul. Trantind guvernul nu mai iese asumarea si atunci aceste lucruri se dezbat parlamentar, dar cred ca ei nu au niciun interes sa tranteasca guvernul pentru ca le convine al naibii de mult ca noi luam toate masurile dure, sperand ca, prin acest lucru, populatia ne va da un vot negativ", a concluzionat Preda.

Sursa: Jurnalul National

Bucurestiometrul lui Udrea: capete de catelusi, tomberoane si pomisori... Fuziunea aero-smenurilor PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x