Antena Căutare

Cezar Preda: "Premierul Ungureanu e responsabil pentru situatia din PDL"

Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, considera ca situatia in care se afla acum partidul este cauzata de actuala conducere a partidului, in frunte cu presedintele Emil Boc. Politicianul este de parere ca si premierul Razvan Unguteanu a avut o influenta la reactiile din ultimele zile. In cadrul emisiunii “Subiectiv”, de la Antena3, Razvan Dumitrescu a prezentat un fragment din declaratia lui Cezar Preda.

Deputatul PDL sustine ca informatia privind iesirea premierului din sedinta de luni a coalitiei a fost lansata chiar de acesta in spatiul public, ceea ce a determinat reactii in partid, mai ales la nivel local.

"Eu il fac si pe domnia sa (premierul Ungureanu - n.r.) responsabil la ceea ce se intampla in PDL in ultimele doua zile. Si aici este vorba de o maturitate politica de care nu ai voie sa nu dai dovada, nu ai voie sa te asezi pe o functie. O asemenea atitudine, o asemenea reactie a condus in spatiul pedelist romanesc, mai ales in zona celor 1.160 de primari, un cataclism", a afirmat Cezar Preda.

Liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru Mediafax, ca pentru situatia in care se afla acum PDL este responsabila actuala conducere a partidului, in frunte cu presedintele Emil Boc, dar ca premierul Ungureanu a contribuit la reactiile din ultimele zile.


foto: Intact Images

Ponta: Nastase m-a convins sa fac politica, iar Blair m-a convins CUM sa fac politica... Surse: Emil Boc merge la Caras-Severin pentru a calma spiritele in PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x