Antena Căutare

Chiliman: "Paduchii" din PNL pot sa plece

Conducerea liberala se asteapta la dezertarea catorva deputati din partid dupa Congresul din weekend, dar "decat sa ai paduchi in blana, mai bine duca-se!", a declarat liderul PNL Bucuresti, Andrei Chiliman. Pana la aceasta ora, singurul care si-a anuntat demisia din acest partid a fost deputatul Ioan Timis.

Mai multi parlamentari liberali sunt insa vehiculati ca posibili migratori spre PDL sau independenti, in urmatoarele zile: Gabriel Berca, Mircea Cazan, Mihai Banu, Florin Turcanu, Dan Morega, Vasile Mustatea, Mihai Lupu si Ioan Tintean.

"Sunt cativa deputati care probabil ca au niste datorii de diverse feluri catre diverse persoane si care or sa plece. Dar decat sa ai paduchi in blana, mai bine duca-se! Eu va spun un lucru: faptul ca oamenii astia nu pleaca acum e chiar rau pentru partid. Trebuie sa plece, ca sa curatam partidul de asemenea oameni", a declarat Andrei Chiliman.

"Joi, cand am avut Delegatie Permanenta si Consiliu National m-am intalnit cu Timis (deputatul Ioan Timis - n.r.), care vineri a plecat si l-am intrebat pe Timis: . A doua zi, a plecat. Deci, oamenii astia aveau aranjamente facute mai demult, sa fim seriosi, astia nu pleaca din cauza Congresului. Eu va spun, duca-se, n-avem nevoie de ei!", a afirmat presedintele PNL Bucuresti.

PSD pregateste o motiune impotriva Ministrului Muncii, Mihai Seitan... Leonard Orban, consilier prezidential...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x