Antena Căutare

Chirilă Dumitru-Daniel, noul secretar de stat din Ministerul Afacerilor Interne

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Gheorghe Nucu Marin a fost eliberat din funcţie, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Premierul a decis ca postul să fie preluat de Chirilă Dumitru-Daniel, ambele decizii fiind publice, luni, în Monitorul Oficial.

Premierul Viorica Dăncilă a decis să-l schimbe din funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne pe Gheorghe Nucu Marin, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

De asemenea, în Monitorul Oficial a fost publicată ”decizia pentru numirea domnului Chirilă Dumitru-Daniel în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne”.

Totodată, premierul a decis mutarea lui Pelmuş Pandelea din funcţia publică de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului în funcţia publică de secretar general în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Acesta a preluat funcţia de la Bogdan-Mihail Ivănescu, eliberat din funcţie tot printr-o decizie a premierului.

Sursa : news.ro

PNL începe strângerea de semnături pentru candidatura lui Iohannis la prezidenţiale pe 10 august... Hiroshima 2019: Istorie, fapte și efectele crunte ale bombei atomice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x