Antena Căutare

Christian Ciocan: "Nu numai doamnele sunt interesate de Ciocan, ci si domnii!”

Revelatia trista pe care ministrul Igas a avut-o in cadrul unei intalniri oficiale, potrivit careia "doamnele sunt interesate de Ciocan" (n.r. doamnele din presa) primeste o completare chiar din partea comisarului-sef Christian Ciocan, cel vizat in afirmatia de mai sus.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei marturiseste ca se simte magulit de atentia venita din partea gazetarilor si il corecteaza pe Igas, accentuand faptul ca doamnele jurnaliste sunt interesate doar de relatia profesionala cu Ciocan.

"Jurnalistele, doamnele din presa romaneasca sunt interesate de relatia profesionala cu comisarul sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Sunt interesate de relatia profesionala. Dupa cum se stie, eu sunt 24 din 24 si stau la dispozitia presei. In acelasi timp, e magulitor ca oamenii se intereseaza de mine. In ceea ce priveste interesul doamnelor din presa romaneasca pentru Ciocan, eu va raspund: Da, pentru relatia profesionala, doamnele sunt interesate si nu numai doamnele, ci si domnii din presa acreditati pe langa Politia Capitalei, pentru ca eu nu ma reprezint pe mine, ci Politia Capitalei si punctual de vedere oficial al institutiei", a mentionat comisarul-sef Ciocan, care isi incheie finalul fiecarei discutii cu celebra replica "Va iubesc!".

Tot articolul, in Jurnalul National

CITESTE si...

Igas : "Vad ca doamnele sunt interesate de Ciocan!"

Cezar Preda: "Daca motiunea de cenzura va trece, atunci vor trebui organizate alegeri anticipate"... Geoana ii cere lui Basescu sa elimine mentiunile legate de presa din Strategia de Aparare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x