Christian Ciocan: "Nu numai doamnele sunt interesate de Ciocan, ci si domnii!”

Revelatia trista pe care ministrul Igas a avut-o in cadrul unei intalniri oficiale, potrivit careia "doamnele sunt interesate de Ciocan" (n.r. doamnele din presa) primeste o completare chiar din partea comisarului-sef Christian Ciocan, cel vizat in afirmatia de mai sus.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei marturiseste ca se simte magulit de atentia venita din partea gazetarilor si il corecteaza pe Igas, accentuand faptul ca doamnele jurnaliste sunt interesate doar de relatia profesionala cu Ciocan.

"Jurnalistele, doamnele din presa romaneasca sunt interesate de relatia profesionala cu comisarul sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Sunt interesate de relatia profesionala. Dupa cum se stie, eu sunt 24 din 24 si stau la dispozitia presei. In acelasi timp, e magulitor ca oamenii se intereseaza de mine. In ceea ce priveste interesul doamnelor din presa romaneasca pentru Ciocan, eu va raspund: Da, pentru relatia profesionala, doamnele sunt interesate si nu numai doamnele, ci si domnii din presa acreditati pe langa Politia Capitalei, pentru ca eu nu ma reprezint pe mine, ci Politia Capitalei si punctual de vedere oficial al institutiei", a mentionat comisarul-sef Ciocan, care isi incheie finalul fiecarei discutii cu celebra replica "Va iubesc!".

Tot articolul, in Jurnalul National

CITESTE si...

Igas : "Vad ca doamnele sunt interesate de Ciocan!"

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri