Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cine este Ionuț Stroe, noul ministru al Tineretului Sportului

Cine este Ionuț Stroe, noul ministru al Tineretului Sportului

Cine este Ionut Stroe, actualul Ministru al Tineretului și Sportului

Cine este Ionuț Stroe, noul ministru al Tineretului Sportului în Guvernul Orban.

Ionuț-Marian Stroe este actualul Ministru al Tineretului și Sportului. S-a născut pe 23 septembrie 1979, Stroe și este deputat de Dolj, din partea Partidului Național Liberal.

Ionuț Stroe devine membru PNL din anul 2001, fiind ales deputat în circumscripția electorală nr.17 din Dolj și validat pe 21 decembrie 2016.

Ionuț Stroe a fost ales Consilier Municipal în cadrul Consiliului Local al Municipiului Craiova, între anii 2004 și 2008. A fost Președinte PNL Craiova, iar între anii 2015-2016 a fost Purtător de cuvânt al partidului pe care îl reprezintă.

Ionuț Stroe Studii:

Ionuț Stroe a absolvit Colegiul Național Carol I, iar în anul 2003 a terminat Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică - Secția Calculatoare - Limba Engleză, din cadrul Universității din Craiova.

Are licență de inginer IT&C și a fost angajat ca specialist IT în mai multe companii. Între 2004 și 2005 a fost angajat la Societatea Națională de Radiocomunicații S.A.

Ionuț Stroe a fost angajat ca Director la Direcția Județeană pentru Tineret Dolj în anul 2005, iar doi ani mai târziu a devenit Directorul Direcției de Programe Recreative și Divertisment pentru Tineret din cadrul Autorității Naționale pentru Tineret.

Ionuț Stroe a mai studiat Dreptul la Universitatea din Craiova, în perioada 2009-2013, iar un an mai târziu a obținut cea de-a doua diplomă de master (domeniul - Drepturile Omului, la Facultatea de Sociologie a Universității din Craiova).