Antena Căutare

Cine este Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD. A vânat cu Omar Hayssam și a pescuit alături de Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, a fost fotografiat la pescuit cu Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, în 2017, iar în urmă cu 20 de ani, vâna alături de Omar Hayssam, controversatul om de afaceri care a fost condamnat pentru terorism.

Marcel Ciolacu a pescuit alături de Liviu Dragnea.

Fiu de comandor militar, Marcel Ciolacu s-a înscris în Partidul Social Demorat în 1990 la Buzău, unde l-a avut mentor pe fostul senator Ion Vasile.

Pasiunea pentru vânătoare a facut să îl întâlnească,în urmă cu 20 de ani, pe Omar Hayssam, în prezent condamnat pentru terorism.

Pe această temă glumea ironic spunând că are poze şi cu prim-miniştrii, şi cu teroriştii.

În martie 2017, apărea alături de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi premierul de atunci, Sorin Grindeanu, la pescuit de ştiucă.

După un scurt interimat ca prefect de Buzău şi un mandat de viceprimar, în 2012, a fost ales deputat. A fost în cărţi pentru funcţia de ministru al Dezvoltării în Guvernul Sorin Grindeanu, dar a pierdut funcţia în favoarea lui Sevil Shhaideh. Avea să preia un post de vicepremier fără portofoliu în cabinetul Tudose.

A pierdut postul de la Guvern după numai șase luni, după ce Mihai Tudose a demisionat în urma unul conflict cu Liviu Dragnea.

Pentru o vreme, a avut poziţii critice faţă de conducerea partidului. În septembrie 2018, a semnat scrisoarea disidenţilor din PSD care cereau demisia lui Liviu Dragnea. Deşi era în grupul contestatarilor, Marcel Ciolacu a reuşit să păstreze aparenţele unei relaţii bune şi cu Liviu Dragnea.

După ce au fost colegi în Parlament, Marcel Ciolacu a rămas în bune relaţii şi cu Gabriel Vlase, actualul şef al SIE.

În toamna anului trecut a fost în grupul restrâns al social-democraţilor invitat de şeful spionilor la ziua sa.

Deşi criticii lui Liviu Dragnea, precum Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, au fost excluşi din PSD, Marcel Ciolacu a rămas în partid, ba chiar a fost răsplătit şi cu un post de chestor al Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu este absolvent de drept, dar şi al unui curs în domeniul securităţii la Colegiul Naţional de Apărare.

În mai, Marcel Ciolacu a ajuns în cel mai înalt punct al carierei politice când a fost numit președinte al Camerei Deputaților.

Sursa: digi24.ro.

Marcel Ciolacu, declarații explozive, după ce a înlocuit-o pe Viorica Dăncilă! Prima măsură de PSD după eșecul de la ale... INTERVIU - Eurodeputatul Siegfried Mureşan, după aprobarea bugetului: Avem fonduri şi trebuie să nu le pierdem. Există s...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x