Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ciolacu: Am anulat decizia de suspendare a lui Robert Negoiţă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că în cadrul Comitetului Executiv de luni a fost luată decizia de anulare a suspendării lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, şi că decizia de a reveni în partid îi aparţine edilului.

Ciolacu a declara, luni, într-o conferinţă de presă la finalul Comitetului Executiv, că Negoiţă va decide şi dacă va dori să candideze din partea PSD pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3.

“Am suspendat decizia sau am anulat decizia de suspendare a domnului Robert Negoiţă. În acest moment decizia îi aparţine dacă revine în partid şi va dori să candideze din partea Partidului Social Democrat cum a făcut-o şi data trecută, cu succes, pentru Sectorul 3”, a declarat Ciolacu.

Liderul social-democrat a mai afirmat că Alfred Simonis a preluat funcţia de preşedinte interimar al PSD Timiş, după ce fostul preşedinte şi-a dat demisia.

“Am avut o demisie a preşedintelui organizaţiei Timiş, domnul Dobra şi am votat un preşedinte interimar până la conferinţa extraordinară în persoana domnului Alfred Simonis, liderul de grup. De asemenea, am luat act de demisia domnului Simonis din preşedinte interimar de la TSD şi a fost numit interimar, urmând conferinţa de la tineret să aibă loc după congres, domnul Bogdan Cojocaru, fostul ministru al telecomunicaţiilor, actualmente deputat de Iaşi”, a explicat Marcel Ciolacu.

Robert Negoiţă a fost suspendat pentru şase luni din PSD, în luna iulie. El afirma atunci că se regăseşte ”către deloc” în structura de atunci a PSD şi nu exclude posibilitatea de a părăsi partidul, deşi nu a luat o decizie în acest sens.

Sursa : news.ro

Recomandari