Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Ciolacu: Am stabilit depunerea sezizării la CCR pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară ca premier

PSD a stabilit depunerea sesizării la CCR de către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a doua oară ca premier, a anunţat luni preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

”Ne-am făcut strategia pentru această mascaradă cu propunerea primului ministru - desemnat, demis - nici noi nu ştim bine. Am stabilit depunerea sesizării de către preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului pe conflctul juridic de natură constituţională”, a declarat Ciolacu.

El a precizat că PSD va aştepta răspunsul Curţii.

”Chiar dacă nu stopează demerul. Nu e prima dată când Guvernul vine cu demersuri....Am citit programul de guvernare al Guvernului pe care nu-l va vota nimeni”, a afirmat preşedintele PSD.

Lista miniştrilor şi Programul de Guvernare au fost înregistrate luni la Birourile Pemanente ale celor două Camere ale Parlamentului, din acest moment urmând să curgă termenul de 15 zile în care Parlamentul trebuie să acorde votul de învestitură pentru Guvernul Orban II.

Această după ce conducerea PNL a aprobat în unanimitate componenţa cabinetului şi programul de guvernare actualizat, formula Guvernului rămânând aceeaşi. În plus, Orban a precizat că programul de guvernare este acelaşi pe baza căruia Guvernul a fost învestit iniţial, fiind scoase obiectivele realizate şi fiind adăugate obiective din sfera fondurilor europene, lucrărilor publice şi afacerilor interne.

Sursa : news.ro

Recomandari