Antena Căutare

Ciolacu: Căprar s-a ridicat în şedinţă şi a dat explicaţiile dânsului. Nu detalii din dosar, a spus momentele emoţionale prin care trece

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că nu s-a discutat despre situaţia lui Dorel Căprar în fruntea PSD Arad, în Comitetul Executiv al partidului, menţionând că mandatul acestuia este expirat şi după 9 ianuarie vor avea loc alegeri pentru conducerea organizaţiei. El a menţionat că Dorel Căprar a spus în şedinţă momentele prin care trece, dar nu a dat detalii din dosar.

Marcel Ciolacu a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, dacă s-a discutat în cadrul Comitetului Executiv al PSD de Dorel Căprar, preşedintele organizaţiei de la Arad, inculpat în dosarul şpăgilor adunate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad, el spunând că acesta a dat explicaţii la şedinţa de luni.

“Domnul Dorel Căprar astăzi s-a ridicat în şedinţă şi a dat explicaţiile dânsului, sub nicio formă detalii din dosar, a spus momentele dânsului emoţionale prin care trece atât dânsul, cât şi familia, este în aceeaşi situaţie domnul preşedinte de la Arad ca şi mine de la Buzău, avem mandatele expirate, urmează să fie o conferinţă şi organizaţia o să ia o hotărâre”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD a spus că are toleranţă zero la corupţie.

“Eu personal şi vorbesc şi în numele partidului am toleranţă zero la corupţie, dar am toleranţă zero şi în ceea ce priveşte drepturile omului. Cele două lucruri trebuie să fie legate. Este toleranţă zero la corupţie, toleranţă zero la drepturile omului. Mai mult, supremaţia judecătorilor trebuie să fie clară şi independenţa lor, supremaţia legii, independenţa judecătorilor. Cât timp vom ţine cont de aceste patru lucruri s-a închis discuţia”, a explicat Ciolacu.

El a precizat că nu s-a discutat despre situaţia lui Căprar în fruntea organizaţiei de la Arad şi după data de 9 ianuarie vor fi alegeri în rândul social-democraţilor arădeni.

“Domnul Căprar, ca şi mine de altfel, şi mai suntem vreo 20 de organizaţii, avem mandatul expirat. Să lăsăm democraţia internă a partidului, nu sunt Ivan cel Groaznic care vine şi taie, să funcţioneze. (...) Nu s-a discutat despre situaţia dumnealui. A spus care e situaţia lui juridică. (…) După 9 ianuarie organizaţia de la Arad va lua nişte hotărâri”, a spus Ciolacu.

Deputatul Dorel Căprar este inculpat în dosarul şpăgilor adunate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad.

Sursa : news.ro

Ciolacu: Nu poţi să sari peste Parlament, cât timp OUG 114 e la comisie, aproape de vot final... USR a încercat introducerea proiectului de lege privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor pe ordinea de z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x