Antena Căutare

Ciolacu, după ce Orban a anunţat că va trimite la MO toate ordonanţele adoptate înainte de căderea Guvernului: La cât de mult a încălcat legea în ultimul timp, nici nu mă aşteptam să facă altceva

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că, la cât de mult a încălcat Ludovic Orban legea în ultimul timp, nici nu se aştepta să facă altceva, după ce premierul Ludovic Orban a anunţat că va trimite la Monitorul Oficial toate ordonanţele adoptate înainte de căderea Guvernului.

”La cât de mult a încălcat legea în ultimul timp nici nu mă aşteptam să facă altceva. Îi urez succes. O să scriu o scrisoare Avocatului Poporului, atâta pot, sper ca şi alţi lideri politici să facă acest lucru”, a spus, luni, după şedinţa CEx, Marcel Ciolacu, referitor la anunţul lui Ludovic Orban că va trimite la Monitorul Oficial toate cele 25 de odronanţe adotate înainte de căderea Guvernului.

“Trimitem la Monitorul Oficial toate ordonanţele de urgenţă. Din punctul nostru de vedere, ordonanţele de Urgenţă îndeplinesc condiţiile pentru a fi valide şi pentru a intra în vigoare”, a declarat Orban, luni, într-o conferinţă de presă.

“Avocatul Poporului are dreptul constituţional să sesizeze Curtea Constituţională, nu mă tem de nimic, am adoptat ordonanţe de urgenţă extrem de importante, indispensabile cele mai multe dintre ele, ordonanţe de urgenţă care produc efecte benefice pentru administraţie, pentru economie, pentru absorbţia fondurilor europene şi pentru soluţionarea diferitelor situaţii critice”, a mai afirmat Orban.

Jurnaliştii l-au întrebat în ce stadiu este ordonanţa privind organizarea alegerilor, primul ministru spunând: “Este aprobată, este adoptată sigur mai facem o trecere în revistă pentru includerea tuturor observaţiilor în special ale observaţiilor Ministerului Justiţiei. (…) Toate ordonanţele de urgenţă adoptate în şedinţa de Guvern vor fi transmise spre Monitorul Oficial pentru a fi publicate, urmând să intre în vigoare”.

Sursa : news.ro

Ciolacu: Am stabilit depunerea sezizării la CCR pe conflictul juridic legat de nominalizarea lui Ludovic Orban pentru a ... Ciolacu: Cred că PSD trebuie condus de o persoană care are şi anumite victorii. Este insuficient să revendici scaunul de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x