Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Ciolacu, întrebat cum se raportează la Ion Iliescu, acuzat de infracţiuni contra umanităţii: Cred că este un lucru pe care trebuie să-l lămurească istoria şi mai nou justiţia

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, întrebat cum se raportează la Ion Iliescu, fondatorul PSD acuzat de infracţiuni contra umanităţii, că ”este un lucru pe care trebuie să-l lămurească istoria şi mai nou justiţia”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, cum se raportează la Ion Iliescu, fondatorul PSD acuzat de infracţuni contra umanităţii, şi a răspuns: ”Cred că este un lucru pe care trebuie să-l lămurească instoria şi mai nou justiţia”.

De asemenea, întrebat dacă Institutul Revoluţiei Române ar trebui desfiinţat, Ciolacu a afirmat: ”Am înţeles că se face prin ordonanţă”.

Grupul pentru Dialog Social a cerut, sâmbătă, desfiinţarea imediată a Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, solicitarea fiind susţinută de mai multe asociaţii civice, dar şi politicieni.

Sursa : news.ro

Recomandari