Antena Căutare

Ciprian Ciucu, consilier general PNL: Voi susţine măsurile anunţate de Gabriela Firea, chiar dacă pune carul înaintea boilor

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, anunţă că va susţine măsurile anunţate de primarul general, Gabriela Firea, chiar dacă aceasta pune carul înaintea boilor, pentru că situaţia este extrem de periculoasă pentru sănătatea bucureştenilor.

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, anunţă că va susţine măsurile anunţate de primarul general, Gabriela Firea, chiar dacă aceasta pune carul înaintea boilor, pentru că situaţia este extrem de periculoasă pentru sănătatea bucureştenilor.

„Masurile pe care le anunţă Gabriela Firea azi sunt exact măsurile pe care trebuia să le ia după mai bine de 3 ani de mandat. Sunt genul de măsuri cu caracter restrictiv care se iau la sfârşit, după ce ai creat alternativele: transport comun decent şi de încredere, transport alternativ, parcări la intrarea în oraş, şosea de centură şamd. Este vorba de acele măsuri mai complicate, mai grele, proiecte de infrastructura care nu sunt la îndemâna acestui primar incompetent. Cu toate acestea, voi susţine aceste măsuri, chiar dacă pune carul înaintea boilor, pentru că situaţia este extrem de periculoasă pentru sănătatea bucureştenilor”, a anunţat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

El spune că urmează ca liberalii să facă de la anul lucrurile cum trebuie făcute, în ordinea lor logică.

„Şi încă ceva: voi propune un amendament prin care sumele colectate să fie utilizate special pe masuri de mobilitate urbană / calitatea aerului. Asta ca să nu trimită iar pensionarii la mare sau să toace aceşti bani pe alte concerte şi festivaluri!”, încheie Ciucu.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri, un proiect prin care, din ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt înmatriculate în Bucureşti sau Ilfov vor putea intra în Capitală numai după achitarea unei viniete. De asemenea, toate autovehiculele sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor mai putea să circule în centrul Capitalei, iar cele Euro 3 vor trebui să achite o taxă.

Sursa : news.ro

Nicuşor Dan: Măsurile propuse azi de Gabriela Firea sunt un nou gest de imagine, cu impact nesemnificativ atât asupra tr... Preşedintele Iohannis va participa la ceremoniile de Ziua Marinei de la Constanţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x