Claudia-Elena Ionas, desemnata noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale

Claudia-Elena Ionas va coordona activitatea Departamentului de Comunicare Publica si va indeplini atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidential. Presedintele Traian Basescu a desemnat-o Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, dupa demisia lui Valeriu Turcan, informeaza Mediafax.

"Incepand cu data de 17 februarie a.c., presedintele Romaniei a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale", potrivit unui comunicat postat pe site-ul presedintiei.


In acest comunicat, se noteaza ca "presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidential, purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei".

Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Valeriu Turcan, a demisionat astazi. Turcan ocupa si functia de consilier prezidential. Conform biroului de presa al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan si-a prezentat demisia din cele doua functii.

"Dupa sansa de a lucra ani de zile in serviciul public, am decis ca este vremea unei schimbari in cariera. Voi activa in viitor in sectorul privat. Multumesc presedintelui Traian Basescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa" a declarat, joi, Valeriu Turcan.

Valeriu Turcan era purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale din 2007. Anterior, in perioada 2005-2006, Turcan a fost presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri