Antena Căutare

Coalitia discuta, astazi, despre angajarea raspunderii pe Legea Salarizarii

Coalitia de guvernare discuta luni despre angajarea raspunderii pe Legea Salarizarii, dupa ce joi Guvernul a trimis proiectul de lege Parlamentului. Acesta prevede ca bugetarii vor primi in plus anul viitor 15 procente la veniturile reduse, iar salariul minim va fi de 670 de lei.


Social-democratii au anuntat deja ca este posibil sa depuna o noua motiune de cenzura la adresa Executivului, dupa ce acesta isi va asuma legea. O decizie ar putea fi luata chiar luni, in sedinta Biroului Permanent.

Legea Salarizarii unitare prevede cresterea salariilor de baza din sectorul public cu 15%, in 2011. Astfel, veniturile salariale vor ramane cu 13,75% mai mici fata de luna iunie 2010, cand au fost taiate de Guvern.

De ce joaca deputatii minoritatilor cum le canta majoritatea... Cheltuielile pentru achizitia de masini si deplasarile in strainatate ale alesilor cresc cu peste 40%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x