Antena Căutare

Codrin Stefanescu a demisionat din PRM

Codrin Stefanescu a demisionat astazi din PRM si implicit din toate functiile detinute in cadrul acestui partid, fara a-si motiva decizia. El detinea functia de vicepresedinte al formatiunii conduse de CV Tudor.

„Reconfirm faptul ca raman pentru totdeauna un adversar declarat al PDL, al camarilei grupate in jurul lui Traian Basescu, precum si al structurilor de tip mafiot care, practic, coordoneaza astazi, prin Guvern, genocidul social, economic si cultural", se arata intr-un comunicat semnat de Codrin Stefanescu.

Nu sunt si nu voi face parte vreodata din nicio intelegere politico-economica cu partidul de guvernamant. Refuz acest lucru, incepand cu Referendumul de la Capitala si pana la ofertele de orice alt tip. Am convingerea ca membrii PRM, intr-o majoritate covarsitoare, gandesc si actioneaza dupa puterile lor, tot in acest sens. Acestora le doresc succes in batalia dusa alaturi de opozitie pentru salvarea Romaniei de dictatura portocalie", a mai spus politicianul.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Boc: Botis este un om onest... Ministrul Muncii, verificat de ANI. Botis: "Incepand de astazi, sotia mea se va retrage, isi va da demisia"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x