Antena Căutare

Colaborarea dintre ACD si PSD, parafata in Alba, de Dragobete

Liderii judeteni ai PSD, PNL si PC din Alba au semnat, joi, protocolul de colaborare dintre cele trei partide, la eveniment fiind prezenti si membrii birourilor de conducere locale ale formatiunilor care alcatuiesc Uniunea Social Liberala (USL).

Presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat ca acordul semnat de Dragobete nu este facut neaparat din dragoste, "insa exista un sentiment de dragoste pentru locuitorii municipiului Alba Iulia si judetului Alba".

"Sunt convins ca alaturi de colegii nostri vom face tot ce tine de noi ca sa armonizam toate fortele'", a spus Dirzu, care sustine ca singurul rival, atat la nivel national, cat si judetean este Partidul Democrat Liberal.

La randul sau, liderul liberalilor din Alba, Teodor Atanasiu, a declarat ca USL s-a creat din vointa poporului roman.

"Peste 80 % dintre romani au vrut o forta politica care sa inlature dictatura Basescu. Am creat aceasta Uniune Social Liberala fiindca, astazi, in Romania avem cel mai incompetent Guvern pe care l-a avut aceasta tara vreodata si ca, de asemenea, tot astazi, intr-o tara europeana, conduce mafia in loc sa conduca oamenii politici. (...) A fost obligatia noastra sa cream aceasta forta politica, pentru ca noi suntem chemati de catre poporul roman sa le aducem din nou linistea in case si in suflete", a sustinut presedintele PNL Alba.

Presedintele PC Alba, Gheorghe Feneser, a afirmat ca singurul lucru pe care reprezentantii celor trei partide trebuie sa-l faca pentru a castiga alegerile este sa fie uniti.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Fisura in coalitia de guvernare? UDMR Bihor a semnat un pact de colaborare cu USL... Basescu: Nici o vama nu trebuie sa ramana necontrolata. Portul Constanta, o prioritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x