Antena Căutare

Comisia de invatamant a Senatului a aprobat din nou raportul la Legea Educatiei

Comisia de invatamant a Senatului a aprobat din nou raportul la Legea Educatiei, marti dimineata. La sedinta au fost prezenti doar parlamentarii Opozitiei. Legea a fost retrimisa luni comisiei de Biroul Permanent pentru ca senatorii votasera raportul in week-end fara a avea aprobare in acest sens.


In aceste conditii, raportul este identic cu cel depus anterior la Biroul Permanent. Astfel, s-au mentinut, printre altele, eliminarea prevederii care dadea posibilitatea predarii Istoriei si Geografiei in limbile minoritatilor, in invatamantul gimnazial si liceal, precum si invatamantul obligatoriu de unsprezece clase, incluzand un an de grupa pregatitoare la gradinita, cu ciclurile primar si gimnazial de cate patru ani.

Biroul Permanent al Senatului a decis, luni, ca raportul intocmit la proiectul Legii educatiei sa fie returnat Comisiei de invatamant, pe motiv ca s-a lucrat neregulamentar in zilele de week-end.

Basescu, despre cazul Fatuloiu: Nu e o imagine frumoasa pentru MAI... Legea Salarizarii, adoptata de Guvern. Salariul minim: 670 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x