Antena Căutare

UPDATE! PNL a dizolvat conducerile a trei filiale din tara

Organizatia PNL sector 1 a fost decapitata, vineri, in urma unui scandal iscat la sedinta in care liberalii trebuie sa bata in cuie listele cu candidati pentru alegerile parlamentare.

UPDATE 19.20: Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, vineri, ca motivele pentru care s-au luat deciziile de demitere a conducerilor celor trei organizatii PNL sunt "ineficienta, slaba organizare si insuficienta capacitate de a atrage membri noi si oameni importanti".

UPDATE 17.50: Primarul sectorului 6, Rares Manescu, va fi coordonatorul national al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, a afirmat Crin Antonescu, in urma reuniunilor Biroul Politic Central, respectiv Consiliului National Executiv al PNL.

UPDATE 17.20: Candidatura lui Gigi Becali pentru un colegiu de deputat in Sectorul 6 din Bucuresti a fost validata de Consiliul National Executiv. De asemenea, forul executiv al PNL a validat toate candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Senatorul Ioan Ghise si fostul premier Petre Roman vor candida in judetul Brasov.

UPDATE 16.50: Organizatiile PNL Mehedinti si Dambovita au fost dizolvate. Presedintii acestor filiale au fost demisi, a anuntat, vineri dupa-amiaza, presedintele PNL Crin Antonescu, in urma reuniunilor Biroul Politic Central, respectiv Consiliului National Executiv al PNL.

Antonescu a precizat ca decizia demiterii presedintelui PNL Sector 1 au fost luata cu 42 de voturi "pentru", 15 "impotriva" si un vot anulat, un vot identic fiind inregistrat pentru dizolvarea Biroului teritorial PNL Sector 1.

Potrivit lui Antonescu, si deciziile privitoare la conducerile PNL Dambovita si PNL Mehedinti s-au luat "cu un vot categoric", scrie Antena3.Antonescu a precizat ca in cazul PNL Mehedinti, conducerea interimara a filialei va fi asigurata de Marcel Vela, care conduce si filiala din Caras Severin. Pana acum, seful organizatiei a fost Liviu Mazilu.

La sefia PNL Dambovita a fost desemnat Mihai Volinturu. Filiala Dambovita era condusa de Gabriel Grozavu.

UPDATE 16.25: George Becali si Victor Ciorbea au fost acceptati de sefii PNL pe listele de candidati, decizia urmand sa fie supusa votului membrilor Comitetului Executiv. Cristian Topescu nu mai candideaza la alegerile parlamentare din acest an.

Sefii de la PNL sector 1 s-au opus candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL. In replica, presedintele partidului, Crin Antonescu, i-a acuzat ca la referendum au colaborat cu adversarii.

Ulterior, Biroul Politic Central al PNL a aprobat, la solicitarea presedintelui Antonescu, introducerea pe ordinea de zi a Consiliul National Executiv a propunerii de demitere a conducerii filialei PNL Sector 1, in frunte cu Vlad Moisescu.

Presedinte interimar a fost desemnat seful PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu. Fostul ministru al Sanatatii a confirmat ca va prelua interimatul si a precizat ca votul a fost exprimat in mod secret la nivelul BPC.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

FOTO: Intact Images

Gigi Becali si-a depus adeziunea la PNL... Basescu: "Romania este parte a Uniunii bancare. Zona euro va avea un buget propriu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x