Antena Căutare

Congres extraordinar pentru USL: 10 000 de oameni vor veni sambata la Romexpo

Sambata va fi o zi importanta pentru Uniunea Social-Liberala. Liderii uniunii au anuntat faptul ca aproximativ 10 000 de oameni se vor aduna din teritoriu pentru a un congres extraordinar al celor trei partide.

Si in cazul protestelor din ianuarie, aproximativ 10 000 de sustinatori ai PNL, PSD si PC s-au strans in zona Arcului de Triumf si au mers in mars catre Palatul Victoriei.

Conform europarlamentarului PNL Norica Nicolai, vor avea loc intalnirii la sediul fiecarui partid, iar apoi se va merge catre Complexul Romexpo pentru o adunare comuna a celor trei formatiuni politice. Nicolai a anuntat totodata faptul ca Sorin Frunzaverde, fostul prim vicepresedinte PDL va fi confirmat ca in aceeasi functie in PNL si va organiza campania pentru liberali.

Trei rezolutii vor fi adoptate in cadrul celor trei partide, potrivit unor declaratii facute de liderul PSD, Victor Ponta, vineri. Conform acestuia, printre altele, se va semna o intelegere care prevede faptul ca USL-ul nu va alcatui majoritate parlamentara cu PDL-ul.



Foto: Intact Images

Basescu: Demisionez "in timp util" daca parlamentarii sunt de acord cu modificarea Constitutiei... Frunzaverde: Nu cred intr-un guvern de tehnocrati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x