Antena Căutare

Consilierul Elenei Udrea: PDL a murdarit culoarea portocalie!

Daniel Raducanu este de trei saptamani consilier al ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea. Acesta a fost pretul pe care PDL Hunedoara l-a platit pentru ca primarul liberal al comunei Baru, Daniel Raducanu, sa devina candidat din partea respectivei formatiuni politice pentru postul de deputat in Colegiul nr. 3.

El si-a pierdut, in schimb, fotoliul de primar, intrucat a demisionat din Partidul National Liberal, pe lista caruia fusese ales in 2008. Potrivit unor surse din PDL, daca Raducanu nu ar fi acceptat sa candideze din partea acestei formatiuni politice, orice candidat nu ar fi obtinut un scor mai mare de cinci la suta in respectiva batalie electorala.

Pe de alta parte, Daniel Raducanu face deja declaratii socante cand vine vorba despre PDL si nici nu candideaza sub culoarea portocalie, alegand verdele, strategie folosita si in campania electorala a lui Teo Trandafir.

"Admit faptul ca a fost murdarita aceasta culoare (n. red.: portocalie) de catre actuala guvernare. Sunt de acord ca actuala guvernare a facut greseli majore. Eu sunt liberal, dar candidez din partea PDL!", a declarat Daniel Raducanu.

Mai mult, pe afisele sale electorale nu apare nici sigla Partidului Democrat Liberal, Raducanu multumindu-se doar cu sloganul "Omul locului" si cu fotografia sa, pe fundal verde. "Oamenii sunt interesati de oameni, nu de partide", a mai spus el.

Deja, reprezentantii PSD si PRM au declarat ca PDL va imparti 3.000 de porci in timpul campanie electorale, lucru respins de Raducanu. In schimb, nu a negat acuzatia venita din partea PC ca imparte copiilor cruciulite, desi candidatul PDL este de religie penticostal, el fiind si pastor intr-una dintre bisericile din colegiu.

In data de 5 decembrie, in Colegiul nr. 3 Hunedoara vor avea loc alegeri pentru desemnarea unui nou deputat. Detinatorul mandatului, Ioan Timis, a decedat in vara acestui an, rapus de o boala incurabila.

In cursa electorala s-au inscris noua candidati, dar unul dintre acestia, fratele cuscrului lui Vasile Blaga, Mihail Nicolae Rudeanu, a fost scos din competitie, dupa ce s-a constatat ca nu a strans semnaturile necesare de la sustinatori. Printre candidatii din acest colegiu se numara fostul ministru al Muncii, Mariana Campeanu, dar si fostul pretendent al fotoliului de sef al statului, Remus Cernea.

Colegiul nr. 3 cuprinde 23 de localitati, din care doar doua sunt urbane.

Sursa: Jurnalul National

Legea Educatiei, retrimisa la Comisie. UDMR il ameninta pe Geoana cu suspendarea... Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din 2010. Vezi ce sume au primit ministerele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x