Antena Căutare

Constantin Nita avertizeaza UDMR: "Ori cu noi, ori opt ani in Opozitie!"

PSD vrea sa atraga UDMR in tabara Opozitiei parlamentare. Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat la RFI ca UDMR fie se aliaza cu PSD, fie sta opt ani in Opozitie. Nita a precizat ca, daca UDMR nu se alatura acum PSD si PNL, probabil anul viitor cele doua partide nu vor mai avea nevoie de formatiunea maghiara.

"Dorim si noi si PNL-ul ca UDMR-ul sa vina alaturi de noi in acest proiect, dar am dori ca UDMR-ul sa vina acum alaturi de noi. Anul viitor, probabil nu mai avem nevoie de ei. Si cred ca daca nu vin acum, le-ar prinde bine sa stea vreo opt ani in Opozitie"


"Daca vor sa vina alaturi de un proiect national, pe un termen mediu, de opt-zece ani, atunci sunt bineveniti. Daca vor sa ramana alaturi de actuala echipa guvernamentala si de actuala Putere, atunci sa ramana pana vor disparea de pe scena politica, la fel ca PDL-ul"
, spune vicepresedintele PSD.

Social-democratii si liberalii vor sa faca o alianta, care sa castige apoi Puterea. Cele doua partide nu pot face acest lucru decat daca atrag in aceasta ecuatie si Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania. UDMR-ul a spus insa ca nu este interesata sa paraseasca arcul guvernamental actual. Totusi, exista anumite voci in formatiunea maghiara, care si-ar dori o apropiere de Opozitie.

sursa:Jurnalul.ro


Curtea Constitutionala, supercenzorul statal... Dan Voiculescu: Basescu nu este de dreapta, e incompetent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x