Antena Căutare

Constantin Rotaru: "Partidul Comunist Roman se constituie intr-o speranta a romanilor"

Reinfiintata in urma cu cateva zile, atunci cand Congresul Extraordinar al Partidului Alianta Socialista a decis transformarea sa in Partidul Comunist Roman, formatiunea politica condusa de fostul deputat Constantin Rotaru sustine ca va avea un reprentant viabil inclusiv la alegerile prezidentiale

Constantin Rotaru, care este presedintele proaspat reinfiintatului Partid Comunist Roman, spune pentru jurnalul.ro, ca „PCR nu are de ce sa se teama ca ar putea functiona in afara legii. In urma cu ceva timp, un anume domn Gheorghe Ungureanu a vrut sa reinfiinteze Partidul, dar Instanta a hotarat ca acest lucru este ilegal. A atacat decizia la CEDO si a avut castig de cauza. Deci nu avem de ce ne teme". Rotaru, care este unul dintre cei mai importanti oameni de afacere din Valcea, spune ca PCR nu are de gand sa umble la tipul de proprietate: „Fata de acest lucru se fac greseli intentionate impotriva noastra. PCR va promova egalitatea tuturor formelor de proprietate si de asociere la proprietate. In jurul anilor ‘50 s-au facut abuzuri in acest sens, fata de proprietatea privata. In ultimii ani, pana in Revolutie, ele aproape ca incetasera. In schimb, dupa 1990, au inceput abuzurile asupra proprietatii sociale. PCR este un partid care promoveaza munca, care vrea egalitate in bogatie, nu in saracie".

Seful PCR sustine ca formatiunea pe care o conduce are sanse mari de a reintra in hora scenei politice romanesti pentru ca isi propune „sa ia ce a fost bun de la vechiul partid, adica o casa pentru fiecare familie, locuri de munca pentru toti, servicii medicale gratuite si invatamant gratuit si de calitate".

Fostul deputat PSM Constantin Rotaru (1992-1996) a vorbit si despre Republica Moldova, ultima tara din jurul Romaniei in care comunistii mai inceamna ceva. „Astea sunt aberatii. Sa ai un partid majoritar in Parlament si sa vina niste nebuni care sa spuna ca vor sa il desfiinteze", a comentat Rotaru pentru jurnalul.ro. Conform acestuia, PCR are in prezent 50 de mii de membri cotizanti, iar la viitoarele alegegeri parlamentare si prezidentiale va veni cu propuneri valabile pentru electoratul roman.

Sursa: jurnalul.ro

Domeniile statului, administrate de rubedenii... Nemirschi: Banii alocati in 2008 pentru indiguiri, deturnati de Guvernul Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x