Antena Căutare

Consultari la Cotroceni: UNPR pariaza in continuare pe actuala Coalitie

Cristian Diaconescu, presedintele de onoare al UNPR, a declarat in urma consultarilor cu presedintele Traian Basescu de la Cotroceni ca Uniunea sustine actuala Coalitie de guvernamant. Nu a fost vehiculat nici un nume de posibil viitor premier.

"Asa cum v-am obisnuit, stiti ca anumite elemente ale unei consultari cu presedintele nu pot fi facute publice. Ii revine presedintelui obligatia constitutionala de a anunta si de a va anunta numele premierului desemnat", a declarat Cristian Diaconescu, adaugand ca UNPR doreste ca procedurile constitutionale pentru formarea noului Guvern sa se deruleze cat mai repede, pentru ca "instabilitatea politica ar dauna foarte serios Romaniei".

Totodata, Diaconescu a precizat ca UNPR sustine actuala Coalitie guvernamentala, Uniunea fiind gata sa participe la constituirea unui nou guvern si a unui nou program de guvernare, care sa cuprinda si taxarea averilor mari si foarte mari.

Foto: Intactimages

Consultari la Cotroceni: USL a cerut demisia lui Traian Basescu... Consultari la Cotroceni: Grupul minoritatilor nationale propune premier politic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x