Antena Căutare

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa, aprobat de Guvern

Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, astazi, contractul de privatizare a CFR Marfa.

Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa fie incheiat intre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar Roman (GFR) pentru transferul a 51% din capitalul CFR Marfa.. Proiectul de hotarare de guvern privind aprobarea contractului cu GFR pentru pachetul majoritar de actiuni al CFR Marfa a fost inclus pe agenda sedintei de Guvern de miercuri.

De asemenea, Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa si a precizat ca documentul va fi transmis insa si Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, astfel incat presedintele Traian Basescu sa nu lase Guvernul "sa greseasca", anunta Antena3.

GFR, parte a grupului Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a fost castigat la 20 iunie procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru pachetul de 51% din actiuni si asumandu-si investitii de 900 milioane lei plus 1,5 milioane euro investitii de mediu.

Foto: Intact Images


Ponta: Nu dam afara oameni, desfiintam 60.000 de posturi vacante ... Nastase a scapat de inca o pedeapsa. S-a ales cu amenda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x