Antena Căutare

Contre fara precedent intre Blaga si Ponta: "Nu mai umblati cu cioara vopsita" vs. "E greu sa fii in opozitie cand stai sus in Senat sprijinit de presedinte"

Presedintele PDL si al Senatului, Vasile Blaga, a respins, in plenul reunit al Parlamentului, acuzatiile premierului Victor Ponta, potrivit carora PDL si presedintele Romaniei blocheaza activitatea Guvernului si i-a spus prim-ministrului sa fie "barbat de stat si sa nu mai umble cu cioara vopsita". Iar premierul si presedintele PSD Victor Ponta a apreciat ca discursul din Parlament al lui Blaga face parte din batalia obisnuita dintre putere si opozitie, adaugand ca este dificil pentru acesta sa spuna ca este in opozitie cand sta sus la tribuna Senatului si e sprijinit de Traian Basescu.

Vasile Blaga a apreciat ca acuzatiile lui Victor Ponta sunt "o mare minciuna, dati-mi un singur exemplu, o singura masura economica pe care Guvernul a luat-o si noi am blocat-o (...) Demonstrati ca sunteti barbat de stat, capabil sa guverneze si nu mai umblati cu cioara vopsita!", subliniind ca "v-ati invalidat toate initiativele legislative din timpul cand ati fost in opozitie".

De asemenea, Blaga i-a atras atentia lui Victor Ponta, in huiduielile alesilor USL, ca merge "pe o cale extrem de periculoasa", dovedind o "putere extrem de nemasurata, in detrimentul democratiei si al statului de drept".

De cealalta parte, premierul Victor Ponta a apreciat ca discursul lui Blaga face parte din batalia obisnuita dintre putere si opozitie. "Fiecare isi alege stapanul: dumneavoastra l-ati ales, eu prefer sa aleg Parlamentul si poporul Romaniei", i-a spus Ponta lui Blaga, precizand, din nou, ca majoritatea statelor UE sunt reprezentate la reuniunea Consiliului European de catre prim-ministri, care cer in prealabil acordul Parlamentului, o practica europeana pe care Romania nu a respectat-o niciodata.

Avocatul Poporului a fost revocat din functie... The Economist, despre Victor Ponta: "My name is Paste. Copy Paste"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x