Antena Căutare

Controversa: Sediul de campanie pentru referendum al lui Traian Basescu, o casa-monument

Traian Basescu isi face campanie pentru referendum intr-o casa-monument. Cladirea are valoare arhitecturala, motiv pentru care a fost inclusa acum cativa ani intr-o lista a celor mai frumoase constructii din Bucuresti, lasate insa in paragina. Intre timp, casa a fost refacuta cu termopane si pereti vopsiti in portocaliu deschis. Nepermis, spun specialistii.

Presedintele suspendat Traian Basescu i-a invitat pe jurnalisti sa viziteze sediul sau de campanie, amenajat la unul din etajele unui imobil pe strada Comanita, aflat in Sectorul 2 al Capitalei. Inaintea "turului", Basescu si-a cerut scuze pentru ca spatiul este foarte mic, membrii staff-ului sau de campanie fiind destul de inghesuiti in cele trei incaperi, nemaifiind loc si pentru un centru de presa, iar jurnalistii interesati sa urmareasca campania au fost nevoiti sa se instaleze in strada. "Stiu ca e foarte mic, asta e, a trebuit sa fie gasit intr-un timp foarte scurt", a spus Basescu.

In cele trei incaperi a fost amenajata o sala in care lucreaza consilierii presedintelui, o sala pentru monitorizarea presei, iar a treia camera, in care si-a instalat biroul si presedintele Basescu, este folosita si pentru sedinte.

Intrebat despre campanie, Basescu a mentionat ca va fi construita in jurul ideii ca USL nu va reusi "sa-si acopere necinstea sub votul romanilor". "Mi-e imposibil sa cred ca niste oameni necinstiti vor reusi sa-si acopere necinstea sub votul romanilor", a afirmat Basescu.

Vizita cu proteste

Aproape simultan cu vizita jurnalistilor, aproximativ zece persoane au venit la sediul de campanie al presedintelui suspendat Traian Basescu pentru a protesta, cerand demisia acestuia. "Jos Basescu", "Jos cu dictatorul", "Basescu condamnat, flota a furat", au fost doar cateva dintre scandarile protestatarilor.

USL are doi viceprimari in Bucuresti: Dan Darabont si Marcel Nicolaescu... Traian Basescu, in campanie: Obiectivul este castigarea referendumului. Romanii vor fi cinstiti cu presedintele lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x