Antena Căutare

Cornel Feruta, desemnat secretar de stat la Palatul Victoria

Diplomatul Cornel Feruta a fost numit de catre premierul Mihai-Razvan Ungureanu in functia de secretar de stat la Palatul Victoria. Decizia premierului a fost publicata deja in Monitorul Oficial.

Conform purtatorului de cuvant al Executivului, Dan Suciu, Cornel Feruta va indeplini functia de sef de cabinet al premierului Ungureanu, conform Agerpres


La sfarsitul lunii februarie, Feruta a fost rechemat din postul de ambasador extraordinar si plenipotentiar la Misiunea Permanenta a Romaniei pe langa organizatiile internationale cu sediul la Viena, printr-un decret semnat de presedintele Traian Basescu.

Feruta are 36 de ani si a mai lucrat si anterior cu Ungureanu, fiind seful de cabinet al acestuia, in perioada in care actualul premier era ministru de Externe, in guvernul Calin Popescu-Tariceanu.

El este absosolvent al de Facultatii de Stiinte Politice si Administrative din Universitatea Bucuresti -specializare stiinte politice (1993-1997). Cornel Feruta a lucrat ca jurnalist la Evenimentul zilei si apoi la Jurnalul National, in perioada 1994-1997.

foto: Intact Images

Viceprimarul Capitalei, numit vicepresedinte al Organizatiei de Bucuresti a UNPR... Surse: PDL o sacrifica pe Roberta Anastase. Se va retrage pentru sefia CJ Prahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x