Antena Căutare

Corneliu Vadim Tudor a fost exclus din PRM! Gheorghe Funar, favorit la sefia partidului

In urma cu cateva minute, Corneliu Vadim Tudor a fost exclus din PRM. Decizia a fost luata la Congresul extraordinar de la Alba Iulia, liderul politic fiind oficial inlaturat din formatiunea politica infiintata de el in 1990. In scurt timp, va fi ales noul presedinte PRM iar favoritul pentru sefia partidului este Gheorghe Funar.

In aceasta dimineata, membrii PRM s-au reunit intr-un congres extraordinar la Alba Iulia pentru a discuta excluderea lui Corneliu Vadim Tudor din PRM si odata cu aceasta, inlaturarea sa din functia de presedinte al Partidului Romania Mare.

In urma cu cateva minute, liderul politic si-a pierdut toate drepturile in cadrul PRM. Vadim Tudor a fost exclus din partidul pe care l-a fondat acum 23 de ani, urmand sa i se ceara oficial renuntarea la pozitia sa de europarlamentar. Din 770 de membri de partid prezenti la adunare, doar 4 au votat impotriva.

Noul presedinte al partidului va fi ales in curand. Atat Gheorghe Funar cat si Corneliu Ciontu candideaza la post, insa Funar pare deocamdata favorit la presedintia PRM: "Oamenii vor sa se termine cu cultul presonalitatii, cu dictatura lui Vadim. Eu vreau sa resuscitez partidul. E necesar sa unim partidul si sa-l repunem pe scena politica. Vadim e un actor desavarsit, a reusit sa pacaleasca pe multi romani, dar adevarul iese la suprafata, multi vor fi socati sa afle despre cine este Vadim cu adevarat. Ei ii doresc sa fie sanatos si sa se bucure de familie”, a spus fostul secretar general al partidului.

Corneliu Vadim Tudor a încălcat statutul partidelor, statutul PRM şi chiar Costituţia. Din cauza lui partidul a scăzut la 1%. Avem destui canidaţi care pot să aducă partidul înapoi pe scena politică”, a declarat unul dintre delagaţii judeţeni prezenţi la congres.

Citeste mai mult: adev.ro/mql50y
Oamenii vor să se termine cu cultul presonalităţii, cu dictatura lui Vadim. Eu vreau să resuscitez partidul. E necesar să unim partidul şi să-l repunem pe scena politică. Vadim e un actor desăvârşit, a reuşit să păcălească pe mulţi români, dar adevărul iese la suprafaţă, mulţi vor fi şocaţi să afle despre cine este Vadim cu adevărat. Ei îi doresc să fie sănătos şi să se bucure de familie”, a spus Gheorghe Funar, fostul secretar general al partidului.

Citeste mai mult: adev.ro/mql50y
Radu Campeanu, internat de urgenta la spital! ... Gheorghe Funar, noul presedinte al PRM: "Vadim a actionat impotriva partidului, constient si la comanda"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x