Antena Căutare

Corneliu Vadim Tudor, cu mana in ghips, dupa evacuarea sediului PRM

Corneliu Vadim Tudor are mana in ghips. Liderul PRM a fost, vineri, la Spitalul Militari, unde medicii i-au descoperit o fractura minora. Europarlamentarul sustine ca a resimtit dureri in urma incidentelor de marti de la evacuarea sediului PRM.

Scandalul de marti a inceput in sediul partidului, cand executorul judecatoresc i-a prezentat presedintelui PRM decizia de evacuare. Corneliu Vadim Tudor si-a pierdut complet rabdarea atunci cand a fost invitat sa paraseasca cladirea.

Liderul PRM a aruncat cu apa spre executorul judecatoresc Paula Daniela Somaldoc si i-a adresat acesteia mai multe injurii, numind-o "scroafa", "vita incaltata" sau "pitica dracului".

In plin scandal, fratelui lui Corneliu Vadim Tudor i s-a facut rau si a fost dus de un echipaj SMURD la Spitalul Militar. Generalul in rezerva Marcu Tudor are probleme cardiace de mai multi ani.

Europarlamentarul sustine ca actele privind revendicarea imobilului sunt false si ca asteapta solutionarea contestatiilor pe care le-a inaintat.

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor va fi urmarit penal pentru ca a impiedicat executarea sediului partidului. Parchetul General a anuntat miercuri inceperea urmaririi penale a liderului PRM.

Sursa: Antena3


Baconschi: Daca premierul imi cere, demisionez fara niciun fel de problema... FOTO: Vezi cum au petrecut Basescu si Boc de Revelion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x