Antena Căutare

Corneliu Vadim Tudor: Sile Camataru, "scos electoral"

Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor a declarat, in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, ca Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost eliberat din penitenciar in scop electoral.

"Intr-o tara in care un deputat, Catalin Voicu, a fost eliberat din arest mai tarziu decat trebuia din inchisoare, desi nu a fost condamnat, e o rusine", a declarat Vadim referindu-se la intreruperea pedepsei de 13 ani de puscarie, pentru buna purtare, a lui Vasile Balint.

"Chiar porecla acestuia (Camataru, n.r.) arata ca e un interlop (...) A fost scos insa electoral (...) Mare minune daca nu va fi scos si Bercea Mondialu", a adaugat tribunul.

Sile Camataru a parasit, luni, Penitenciarul Jilava, in urma deciziei de eliberare dispuse de Tribunalul Bucuresti, care a admis recursul acestuia, fata de decizia prin care, in 24 noiembrie, Judecatoria Sectorului 4 i-a respins cererea de liberare conditionata.

In aprilie 2008, fratii Vasile si Ion Balint (Sile si Nutu Camataru), mama acestora, precum si alte rude ale acestora au fost condamnati pentru sechestrare de persoane, inselaciune si proxenetism.

Foto: Intactimages

USL a prezentat motiunea de cenzura pe comasarea alegerilor... Aura Vasile, internata de urgenta la Spitalul Universitar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x