Antena Căutare

Corneliu Vadim Tudor, urmarit penal in dosarul evacuarii sediului PRM

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au inceput urmarirea penala a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor. Acesta este acuzat de ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, in dosarul in care procurorii s-au sesizat din oficu privind evacuarea sediului PRM.


Marius Marinescu a precizat ca, in declaratia data procurorilor, le-a spus ca liderul PRM ar fi fost provocat, motiv pentru care "a ajuns sa aiba mana in ghips".

Corneliu Vadim Tudor este asteptat la sediul PICCJ marti dimineata, la ora 10:00.

Conform unui comunicat al Parchetului, transmis miercuri, politistii prezenti la evacuarea sediului au scris, in cele 14 rapoarte intocmite, ca "numitul Corneliu Vadim Tudor" a amenintat "in mod direct" executorul judecatoresc, precum si pe unii dintre politisti.

Totodata, potrivit PICCJ, Corneliu Vadim Tudor "a exercitat asupra acestora acte de violenta, a intrebuintat in mod nemijlocit cuvinte insultatoare la adresa persoanelor sus-mentionate, impotrivindu-se in acest fel la executarea unei hotarari judecatoresti".

Evacuarea sediului in care functioneaza PRM a inceput marti dimineata, in prezenta executorului judecatoresc Paula Daniela Somaldoc, si s-a incheiat in cursul noptii de marti spre miercuri. In timpul actiunii, Corneliu Vadim Tudor a refuzat sa paraseasca sediul, adresand mai multe injurii politistilor si executorului judecatoresc. Liderul PRM sustien ca actele in baza carora s-a decis evacuarea sediului sunt false.

sursa:Antena3.ro

UPDATE: PC a validat protocolul de colaborare cu PNL si l-a invalidat pe cel cu PSD... Crin Antonescu: "Va exista o intalnire cu PSD dupa incheierea aliantei PNL-PC"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x