Antena Căutare

Corpul de control al ministrului Justitiei va verifica legalitatea procedurilor de evacuare a sediului PRM

Partidul Romania Mare a sesizat Corpul de control al ministrului Justitiei in legatura cu legalitatea procedurii de evacuare a sediului central al partidului, declansata marti de catre un executor judecatoresc. Potrivit secretarului de stat Lidia Barac, Corpul de control va incepe o verificare in acest sens.

"Mai departe, vor urma procedurile legale, conform regulilor dupa care functioneaza Corpul de control, cu citarea partilor, cu termene, asa cum prevede regulamentul", a declarat Lidia Barac.

"Nu sunt in masura sa va spun daca o comisie de la Minister va merge sau nu marti la PRM. Va pot spune ca va fi urmata procedura legala, cu citare si termene", a mai spus Barac.

Vicepresedintele PRM Marius Marinescu a anuntat, marti, ca o comisie din partea Curtii de Apel Bucuresti se va deplasa in cursul zilei la sediul PRM pentru a analiza daca executorul judecatoresc care face demersuri pentru evacuarea partidului actioneaza conform legii. Purtatorul de cuvant al Curtii a contrazis, insa, afirmatia lui Marinescu.

Evacuarea sediului in care functioneaza PRM a inceput marti dimineata, in prezenta executorului judecatoresc Paula Daniela Somaldoc.

La actiune participa mai multi politisti care incearca sa-i scoata din imobil pe membrii partidului. Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor si mai multi lideri ai partidului s-au opus cu vehementa procedurii de evacuare, sustinand ca este vorba despre un abuz.

CCR: Legea Educatiei este constitutionala... VIDEO! Evacuare cu scandal la sediul PRM. CVT catre executorul judecatoresc: "Nu dai tu presa afara! Infractoarea d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x