Antena Căutare

Craiova: Olguta Vasilescu, in cursa electorala cu un "lautar de calibru": Goran Bregovic

Senatorul Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD la functia de primar al Craiovei, a anuntat ca in 14 mai va avea loc un concert de lansare a candidaturii sale sustinut de artistul Goran Bregovic, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

"Am spus ca daca tot aducem lautari, macar sa fie unii de calibru. Cred ca s-au saturat oamenii sa il vada pe Matu (Petrica Matu Stoian). Accesul la concert se face pe baza de invitatii, iar colegii mei impart in oras. (...) Invitatia este a mea si a domnului Radu Mazare care m-a ajutat foarte mult in realizarea acestui eveniment. El va veni la Craiova si ne va prezenta proiectul de cartier de locuinte pentru tineri pe care l-a finalizat la Constanta si un alt proiect de locuinte sociale, o sa vedeti cum se poate construi fara bani de la buget locuinte pentru cei care nu au", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Ea a mai spus ca s-a decis ca acest spectacol sa aiba loc pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova pentru ca are convingerea ca in scurt timp "echipa de suflet a oltenilor va fi lasata din nou sa joace aici si trebuia sarbatorit evenimentul", dar si pentru ca primarul Antonie Solomon nu i-a lasat sa amplaseze scena in alte locatii.

Foto: wikipedia.org

PNL Timis, acuzat de PNTCD si UNPR ca a furat startul campaniei electorale... Ministrul Educatiei propune o HG de anulare a infiintarii sectiei maghiare la UMF Targu Mures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x