Antena Căutare

Crin Antonescu: "In toamna, vom avea alegeri parlamentare si, destul de probabil, alegeri prezidentiale"

Presedintele interimar Crin Antonescu a sustiunut, joi seara, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. El s-a pronuntat asupra deciziei CCR si a precizat ca se asteapta ca in toamna sa fie organizate alegeri prezidentiale.

Iata cele mai importante declaratii!

"Am luat act de decizia CCR, chiar daca inseamna o amanare neasteptata a verdictului. Cred ca dincolo de respectarea acestei decizii, trebuie sa mai constatam un lucru pe care se cuvine sa-l salutam: aceasta amanare are la origine convingerea CCR ca in procesul democratic conteaza fiecare vot."

"Vom avea o decizie definitiva si vom sti daca vom avea alegeri prezidentiale anticipate in 12 septembrie. Asta nu inseamna ca va continua o campanie electorala sau ca Romania traverseaza pana atunci o perioada de instabilitate."

"Guvernul are misiunea sa revina la treburile sale curente, la problemele serioase cu care Romania se confrunta si ma bucur sa vad ca o face."

"Din punctul de vedere al bataliei politice, referendumul a trecut."

"CCR a cerut niste lucruri institutiilor in subordine guvernamentala si MAI va trebui sa-si faca cu mai multa eficienta, cu toata eficienta, datoria."

"Batalia politica s-a incheiat, ea va reincepe spre sfarsitul toamnei, cand vom avea alegeri parlamentare si in opinia mea destul de probabil alegeri prezidentiale."

"Romania e o tara democratica, in care echilibrul puterilor e respectat si functional, o tara care poate sa se gandeasca cu optimism si incredere la viitor."

FOTO: Intact Images



Victor Ponta: "Decizia CCR este corecta. Guvernul o va respecta intru totul"... Peste 33.000 de morti, inscrisi pe listele electorale permanente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x