Antena Căutare

Crin Antonescu a fost reales presedinte al PNL

Crin Antonescu a fost ales astazi in functia de presedinte al partidului National Liberal, dupa ce a primit 986 voturi, in timp ce contracandidatul sau direct, Ludovic Orban, doar 357. 37 voturi au fost anulate. Lupta pentru sefia PNL s-a dat intre Crin Antonescu si Ludovic Orban, dupa ce Viorel Catarama s-a retras din cursa.

"Este un moment de mare, de coplesitoare importanta pentru mine. Ati asumat impreuna cu mine un proiect demn, greu, al PNL de rolul sau in istoria României. Pentru mine nu e un moment de entuziasm, sunt bucuros şi recunoscator pentru colegii care-mi fac cinstea de a ma insoti in BPC impreuna cu intregul PNL. Nu sentimentul de entuzisasm domina ci cel de repsonsabilitate", a declarat Crin Antonescu, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor pentru sefia Partidului National Liberal.

La randul sau, invinsul Ludovic Orban a declarat: "Vreau sa va felicit pentru frumoasa victorie de azi, sper ca este o victorie a PNL. In ce ma priveste vreau sa le multumesc bravilor camarazi care au stat alaturi de mine in calea valurilor. Nu fiti ingrijorat domnule Quintus, Ludovicul si cu Crinii au mers impreuna intr-o alta tara. Acum am o motivatie in plus ca sa fiu si mai harnic, hotarat, eficient pentru a sustine valorile, principiile PNL. Imi doresc sa reusim sa castigam viitoarele alegeri".

Iata cum arata echipa castigatoare lui Crin Antonescu care va gestiona in urmatorii ani puterea in cadrul Partidului National Liberal.

Vicepresedinti

- Aristotel Cancescu
- Daniel Chitoiu
- Mircea Diaconu
- Victor Paul Dobre
- Relu Fenechiu
- Raducu Filipescu
- Lucian Iliescu
- Rares Manescu
- Vlad Moisescu
- Norica Nicolai
- Cornel Popa
- Dan Radu Rusanu
- Romeo Stavarache
- Varujan Vosganian
- Mihai Voicu

Membri simpli in BPC

- Florin Alexe
- Cristian Anghel
- Teodor Atanasiu
- Cristian Bagiu
- Ilie Bolojan
- Mariana Campeanu
- Andrei Chiliman
- Andrei Marga
- Mircea Molot
- Mircia Muntean
- Marius Nicoara
- Marian Petrache
- Octavian Popa
- Nicolae Robu
- Adrian Semcu
- Radu Stroe
- Marcel Vela

Joi seara Andrei Chiliman, primarul sectorului 1 din Capitala, ales astazi in noul Birou Politic Central, a devenit si presedintele organizatiei de Bucuresti a PNL.

Inainte de inceperea votarii, Ludovic Orban declarase ca "daca nu voi fi ales, nu voi cere renumararea voturilor, nu voi da vina pe tinuta mov sau violet a sustinatorilor contracandidatului meu si in niciun caz nu voi suferi vreun atac de energie eoliana".

Foto: Intact Images

Antonescu sau Orban? PNL isi alege liderul... Ludovic Orban: Nu voi demisiona din PNL daca pierd alegerile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x