Antena Căutare

Crin Antonescu: "Ambasadorul SUA este un partizan al lui Basescu; Acesta nu este un atac la adresa SUA"

Crin Antonescu a declarat ca ambasadorul Statelor Unite in Romania este „un partizan al lui Traian Basescu” si a precizat ca aceasta remarca nu este „un atac la SUA sau la domnul Gitenstein”.

Presedintele PNL a vorbit la emisiunea „Punctul de intalnire”, de la Antena 3, despre mesajele pe care le-a primit de la Administratia americana in perioada interimatului. "Ambasadorul este un partizan al lui Traian Basescu, o fi avand motivele domniei sale, sa nu afirm asta. Si nu este un atac la SUA sau la domnul Gittenstein, tin sa o spun", a declarat Crin Antonescu.

Copresedintele USL a precizat in emisiunea lui Radu Tudor si ca „americanii au fost mai atenti si cu informatia, si cu atitudinea” decat oficialii UE. "As spune ca americanii au fost mai atenti si cu informatia, si cu atitudinea decat domnul Barroso, sau doamna Reding si, din pacate, doamna Merkel".

Antonescu a declarat si ca a fost uimit de atitudinea oficialilor europeni fata de referendum: „Am fost socati de atitudinea oficialilor europeni, care ne-au spus intr-un fel: 'pentru noi Romania inseamna numai Basescu, Macovei si cine este cu ei, pentru noi este adevarat numai ce ne spun acesti oameni, desi putem vedea cu ochii nostri ca nu este asa''.

Foto: Intact Images

Liviu Dragnea: "S-a mintit si se minte foarte mult in continuare"... Reprezentantii Comisiei de la Venetia vin sa se intalneasca cu presedintele Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x