Antena Căutare

Crin Antonescu: “Anecdotic, cancelarii straine mi-au cerut sa il punem inapoi pe Basescu”

Presedintele interimar, Crin Antonescu a declarat, vineri seara, in cadrul editiei de vineri seara a emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 3, ca "simplu si anecdotic", dar nu direct, i s-a cerut din strainatate punerea inapoi in functie a lui Traian Basescu, el precizand ca nu a fost de acord.

Intrebat de Victor Ciutacu daca reprezentantii cancelariilor straine i-au cerut ceva si a refuzat, Crin Antonescu a declarat: "Simplu spus si, asa, anectodic, da. Mi s-a cerut un singur lucru si nu am fost de acord. Sa-l punem inapoi pe Basescu. (...) Nu, direct, anectotic. Asta a fost toata discutia. Nu mi s-a cerut nimic direct", a spus Antonescu.

Antonescu a declarat ca impotriva sa a fost dezlantuita "o campanie dementa", prin care se afirma ca el ar fi antioccidental, anti-Berlin, anti-Washington, ultranationalist, "ceva mai rau ca Milosevici".

Acesta a reiterat ca nu a fost niciodata si nu are cum sa fie antioccidental, nici in politica, nici in alte domenii.

"Eu insa nu pot sa inghit ca un servitor de mici dimenisiuni (...) lucruri care nu pot fi admise, pentru ca daca eu sunt prooccidental. Sunt prooccidental pentru ca Occidentul a insemnat democratie, ratiune si stat de drept cu adevarat. Eu nu pot sa spun ca domnul Philip Gordon dupa ce vorbeste cu mine, cu Ponta, nu spune un cuvant despre fraude si mai ales despre fraude masive si credibile iese la presa si declara un asemenea lucru, o asemenea minciuna, ca nici macar Parchetul General din Romania, cu toate vastele sale anchete de la tara, nu au demostrat pana acum fraude semnificative. Nu pot sa fiu de acord cu astea", a adaugat el.

Sursa: Antena3.ro

Adrian Nastase, urmarit penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor... Raluca Turcan va candida pentru al treilea mandat de deputat in colegiul 2 din Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x