Antena Căutare

Crin Antonescu: "Basescu incearca, fara succes, sa dezbine PNL, prin numirea lui Melescanu la SIE"

Prin desemnarea lui Teodor Melescanu la sefia Serviciului de Informatii Externe, Traian Basescu incearca sa dezbina, “fara succes”, Partidului National Liberal, sustine intr-un interviu presedintele PNL, Crin Antonescu.

"Cred ca Traian Basescu incearca pentru a nu stiu cata oara, fara succes, sa dezbine PNL. Nu va reusi. Teodor Melescanu va fi, dupa toate probabilitatile, exclus pe 12 martie din PNL in urma optiunii pe care domnia sa a facut-o. Cred ca incearca sa arate cui il mai crede, ca iata ca este dispus la dialog cu Opozitia, de parca Opozitia sau cineva din Opozitie i-ar fi cerut conducerea unui serviciu secret", a comentat Antonescu, conform Agerpres.


Liderul PNL a apreciat caseful statului doreste, in plan extern, sa "vanda imaginea unui presedinte care este deasupra jocului partidelor".

"Cred, de asemenea, ca incearca sa isi vanda, eventual in afara, imaginea unui presedinte care este deasupra jocurilor partidelor, ceea ce eu nu cred ca are niciun fel de succes sau credibilitate", a mai spus Antonescu.

foto: Intact Images

Ponta, despre Basescu: "Un personaj politic considerat nefrecventabil de liderii europeni"... Mihai Razvan Ungureanu: "Voi schimba sefii de la ANAF si CNAS, daca nu exista performanta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x