Antena Căutare

Crin Antonescu: Daca Guvernul isi asuma regionalizarea, parasim Parlamentul

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat in cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena3 ca "va asigur ca daca PDL constrange UDMR-ul sa nu respecte ce a promis, ca nu se va face reorganizare cu ei, USL ar putea parasi Parlamentul".

"Emil Boc minte cu cadenta unei mitraliere sovietice. Noi avem un plan in ceea ce priveste reorganizarea teritoriala. In Vrancea si Constanta, de exemplu, exista deja decizii in instanta potrivit carora se pot organiza referendumuri pe acest subiect. Opozitia stie ce are de facut daca isi asuma raspunderea, inclusiv parasirea Parlamentului, retragerea propriu-zisa (...) Sa nu mai vorbim daca se ajunge la refacerea pe harta a dictatului de la Viena (...)", a declarat Antonescu.

In acelasi timp, presedintele PNL a estimat ca Guvernul poate pica la asumarea regionalizarii. "Daca Boc trece peste vointa UDMR, e ca si cum i-ar da afara din Guvern (...) Daca totusi de intampla, trebuie sa numaram cu atentie voturile", a conchis Antonescu.

Foto: Intactimages

Daune morale pentru consilierul lui „Miky Spaga”: Fanel Pavalache va primi 10.000 euro pentru ca a fost tinut cu fumator... VIDEO! Cum incearca PDL sa cumpere voturi in sectorul 3 al Capitalei: Inmormantari ieftine si gratuitati, pentru semnata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x