Antena Căutare

Crin Antonescu, despre nominalizarea lui Ungureanu: Guvernam cu serviciile

Co-presedintele Uniunii Social-Liberale si presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, dupa desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de premier, ca Uniunea va vota impotriva noului Guvern. "Este inacceptabil ca in Romania sa avem propus prim-ministru un om luat direct din fruntea unui serviciu secret. Asta da de gandit oricui in legatura cu independenta in raport cu actorii politici pe care seful SIE a avut-o", a subliniat Crin Antonescu.

"Vom vota impotriva pentru ca solutia pentru Romania nu e carpeala lui Traian Basescu, doar pentru ca actuala coalitie sa ramana la putere (...) Fiind in greva, nu vom participa nici la lucrarile comisiilor, nici la sedintele Parlamentului (...) Aceasta Coalitie sa-si asume in intregime raspunderea, in vazul lumii", a explicat Antonescu.

De asemenea, presedintele PNL a declarat ca "in momentul in care sfidand strada, opinia publica, Traian Basescu vine si ia un sef de serviciu secret si il pune sa conduca un Guvern de marionete al acestei majoritati corupte, santajate, e clar ca razboiul nostru cu Basescu si clica lui este un razboi din punct de vedere politic pe viata si pe moarte" si s-a intrebat retoric "Cum o sa functioneze in sistemul politic un om care cunoaste probabil numele agentilor acoperiti din presa?".

Foto: Intactimages

Cristian Preda: Ungureanu va impune un stil de guvernare sincronizat cu cel european... Cine este Mihai Razvan Ungureanu, noul premier al Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x