Antena Căutare

Crin Antonescu: "E momentul sa rasturnam acest Guvern"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a sustinut o declaratie de presa la scurt timp dupa ce Vasile Blaga si-a anuntat decizia de a demisiona din functia de ministru al Administratiei si Internelor. Presedintele PNL a facut apel la opozitie sa promoveze motiunea de cenzura si sa rastoarne actualul Guvern.

"Romania nu are prim ministru si Guvern. Ne asemanam cu o republica bananiera. Presedintele destituie si promulga legi in functie de dispozitia sa", este de parere Crin Antonescu.

"PNL a luat decizia de a cere PDL ca in cursul saptamanii sa finalizam discutiile pentru un program al unui guvern de criza si sa acceleram o motiune de cenzura. Criza se amplifica, protestele au inceput. Credem ca e momentul ca opozitia sa promoveze motiunea de cenzura si sa rasturnam acest Guvern, sa dam un Guvern care sa treaca peste aceasta situatie dificila", a continuat presedintele PNL.

"Trebuie sa intelegem ca s-a ajuns mult prea departe si ca nu putem mentine un guvern fantoma, cu un prim-ministru iresponsabil care anunta ca o papusa mecanica ca renunta la serviciile unui minister pentru ca asa a zis stapanul sau", a adaugat liderul PNL.

Crin Antonescu a facut un apel la toti oamenii politici din Romania sa promoveze motiunea de cenzura si sa faca tot cea este posibil pentru a rasturna Guvernul.

"Apelul meu este sa lasam deoparte orice considerente de natura electorala si sa facem tot ce ne sta in putinta sa oferim Romaniei o alternativa de guvernare", a concluzionat Presedintele PNL.

Sursa: Jurnalul National

Geoana: Demisia lui Blaga ne-ar putea costa aderarea la spatiul Schengen... Emil Boc: "Vasile Blaga si-a asumat responsabilitatea pentru greselile altora"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x